Vanessa Vankerckhoven gezicht voor "Ondernemers ondernemen voor iedereen"

VARIO-lid ondersteunt nieuwe campagne rond imago ondernemerschap

Vanessa Vankerckhoven gezicht voor "Ondernemers ondernemen voor iedereen"

Op 7 mei werd de campagne ‘Ondernemers ondernemen voor iedereen’ gelanceerd in het bijzijn van Vlaams minister voor Werk, Innovatie en Economie Philippe Muyters.

Het imago van ondernemerschap in Vlaanderen kan namelijk heel wat beter, zeker in vergelijking met omliggende landen. De meerjarige campagne van het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de Vlaamse overheid – met de steun van Flanders DC, Voka en Unizo – moet aantonen dat de drijfveren van ondernemers in Vlaanderen divers maar herkenbaar zijn. Veel ondernemers willen een positieve impact hebben op hun eigen leefwereld of de maatschappij in het algemeen. De beeldvorming van ondernemers in de media sluit hier niet altijd bij aan.

VARIO-raadslid Vanessa Vankerckhoven is één van de gedreven ondernemers die de campagne ondersteunen. Zij richtte haar eigen bedrijf op n.a.v. de bedreiging van de varkensgriep enkele jaren geleden. Vanessa’s grote drijfveer bestaat erin om met de medical devices van Novosanis het verschil te maken voor de patiënten én de hulpverleners.

De website van de campagne vindt u hier: http://ondernemersvooriedereen.be/verhalen/novosanis/