Katrin Geyskens

Katrin Geyskens

Katrin Geyskens is partner bij Capricorn Partners, verantwoordelijk voor investeringen in digitale technologieën vanuit het Capricorn Digital Growth Fund en het Capricorn ICT Arkiv Fund. Focus ligt op datagedreven bedrijven met toepassingen in ‘digital healthcare’ en ‘Industry 4.0’.

Katrin is momenteel actief in de Raden van Bestuur van oa Icometrix, Scaled Access en NGDATA. Ook is ze onafhankelijk lid van de Supervisory Board van EIT Digital. Katrin werd verkozen tot een van de ‘Inspiring 50 Women in Tech 2020’ in België.

Zij begon haar loopbaan in 1993 als financieel analist bij CERA Bank (huidige KBC). Ze deed een stage bij de Equities Division van Merrill Lynch in Londen en werkte nadien als Management Consultant bij A.T. Kearney in Europa en Zuid-Afrika. In 2001 vervoegde Katrin Quest Management – dat begin 2012 fuseerde met Capricorn Partners.

Katrin Geyskens studeerde af als Handels- en Bedrijfseconomisch Ingenieur (KU Leuven) en behaalde een MBA aan de Chicago Booth School of Business.