Ga verder naar de inhoud

Deelname VARIO aan studienamiddag Flanders Business School over IP

26.05.2023

Op een studienamiddag van de Flanders Business School over intellectuele eigendom op vrijdag 16 juni in Antwerpen, zal het meest recente VARIO-advies over het versterken van de technologiepositie van Vlaanderen met betrekking tot octrooien toegelicht worden. VARIO-raadslid Koen Vanhalst (Europees en Belgisch Octrooigemachtigde; partner Declercq & Partners) en VARIO-directeur Danielle Raspoet maken daarnaast deel uit van het panel dat zich buigt over wat de toegevoegde waarde van het beschermen van intellectuele eigendom is en met welke beperkingen of valkuilen je moet rekening houden.

Gerelateerde adviezen

Advies 30: Ver­ster­ken van de Vlaamse tech­no­lo­gie­po­si­tie met be­trek­king tot octrooien

Vlaanderen rangschikt top voor octrooiaanvragen door kennisinstellingen. De Vlaamse rangschikking voor bedrijfspatenten is ‘eerder gemiddeld’. Om tot een koploperpositie te komen binnen de innovatieve regio’s zou Vlaanderen daar nog winst kunnen boeken, zeker bij kmo's. • 24 april 2023

Hoor als eerste over nieuwe VARIO-adviezen en ander VARIO-nieuws

Abonneer je dan op de VARIO-nieuwsbrief. Je krijgt er wekelijks het jongste nieuws over wetenschap, innovatie en ondernemerschap, uit Vlaanderen, Europa en de wereld, bovenop.