Ga verder naar de inhoud

Annelies Wastyn

Annelies Wastyn is sinds januari 2018 werkzaam als senior beleidsadviseur bij de VARIO.

Annelies behaalde in 2012 een doctoraat in de Toegepaste Economische Wetenschappen (KU Leuven, departement MSI). Haar doctoraat behandelde de topics kennisbeheer en technologiebeleid. Tijdens haar doctoraatsstudies werkte ze voor twee jaar als junior onderzoeker bij het Expertisecentrum O&O Monitoring (ECOOM).

Na het behalen van haar doctoraat bouwde ze ervaring op met beleidsrelevant onderzoek als (senior) consultant (2012-2017). Ze heeft op diverse domeinen ervaring waaronder loopbaantrajecten en mobiliteit van onderzoekers, globale O&O&I-waardeketens, het Vlaamse wetenschaps- en innovatiebeleid en steuninstrumentarium…

Adviezen en rapporten

Alle adviezen en rapporten bekijken

Advies 29: Kli­maat­sprong - pro­gram­ma­no­ta

29 maart 2023
VARIO steunt de klimaatsprong en formuleert aanbevelingen om het transitieprogramma te versterken

Expert-rapport In­du­stri­al Internet of Things (IIoT) in het kader van IPCEI

26 september 2022

In het kader van IPCEI - Important Projects of Common European Intrest - liet VARIO expert-rapporten maken van vier strategische waardeketens. Voorliggend rapport betreft de waardeketen Industrial Internet of Things.

Expert-rapport Smart Health in het kader van IPCEI

26 september 2022

In het kader van IPCEI - Important Projects of Common European Intrest - liet VARIO expert-rapporten maken van vier strategische waardeketens. Voorliggend rapport betreft de waardeketen Smart Health.